Magyarország legjobb vírusirtó szoftverei, hogy biztonságban légy az interneten is!

ESET vírusirtó

ESET vírusirtó

Kötelező internetes tartalomszűrés az iskolákban, könyvtárakban

2016. szeptember 14. - NOD32

Kötelező internetes tartalomszűrés az iskolákban, könyvtárakban!


Ugyan ez már nem egy mai téma, hiszen a kötelező internetes tartalomszűrés már 2014 Szeptembere óta törvényi kötelezettséget ró az iskoláknak, közintézményeknek, azonban mégis fontos róla pár szót ejtenünk!
Az intézmények körében még mindig nincs egységes jól bevált megoldás, sokszor találkozom azzal, hogy éppen azt választják, ami a legkedvezőbb, azonban ez nem mindig jó.
A legkedvezőbb ajánlat nem biztos, hogy technikailag is megfelel egy intézmény igényeinek, e mellett biztosan megfelel a törvénynek, pl. magyar nyelvű a kezelőfelülete?

Az ESET vírusirtó és tartalomszűrő szolgáltatása egyben kínálja az iskoláknak, könyvtáraknak a teljes biztonságot. Technikailag fejlett vírusirtóját a viselkedés alapú technológiájának köszönheti, amelynek eredményeképpen az olyan modern vírusok szűrésére is alkalmas, mint a hazánkban is sok gondot okozó CryptoWall, CryptoLocker vagy PETYA zsarolóvírusok. Kategórizált tartalomszűrésének és folyamatosan frissülő adatbázisának hála a gyermekek is teljes biztonságban használhatják az internetet iskolán belül is. 

Az ESET vírusirtó és tartalomszűrőről, otthoni megoldásokról bővebb tájékoztatást kaphat a www.nod32-antivirus.hu weboldalon.
Szakértőink egyedi árajánlattal, technikai hozzáértéssel segítik az ESET vírusirtók bevezetését az intézményben.

internetes_tartalomszures_az_iskolakban_konyvtarakban_eset_virusirto_tartalomszuro.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://esetvirusirto.blog.hu/api/trackback/id/tr5811705361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása