Magyarország legjobb vírusirtó szoftverei, hogy biztonságban légy az interneten is!

ESET vírusirtó

ESET vírusirtó

Vírusos Androidos készülékek?

2016. szeptember 14. - NOD32

Vírusok már az Androidos okoseszközeinken is?



Micsoda? Vírusok lephetik el Androidos mobiltelefonomat? A kérdés aktuális a válasz pedig sajnos igen, egyre gyakrabban. A mai rohanó világban egyre gyakrabban használjuk Androidos okos eszközeinket bankolásra, személyes adataink megosztására. Az internetezők több mint fele használja napi szinten az online kapcsolattartására pl. Facebook, Twitter, Linkedin stb. Ha már csak internetezési szokásainkból indulunk ki, akkor egy igen komoly veszélyforrásnak van kitéve az Androidos és más operációs rendszerek. Hisz ahol sok felhasználó fordul meg ott az internetes bűnözés is megerősödik.
Az Androidos vírusok legtöbbje adathalász vírus, amelynek köszönhetően gyakran hozzáférhetnek bizalmas adatainkhoz, Facebook belépési jelszavainkhoz.

Létezik erre megoldás?



Az ESET vírusirtó gyártó már a mobil eszközök rohamos elterjedésével kezdte fejleszteni vírusirtóját Androidra és más mobilos operációs rendszerre. Ennek köszönhetően az ESET vírusirtóktól meg szokott minőségben képesek védeni okos eszközeinket és a gyors reagálásnak köszönhetően technikailag magasan a konkurens gyártók előtt járnak. A mobil vírusirtók hasonlóképpen működnek, mint számítógépes társaik, tehát licenceket vásárolva 1,2 vagy akár 3 éves konstrukcióban védheti meg Androidos eszközeit. Ne várja meg, hogy egy éles vírusfertőzés következményében veszélybe kerüljenek az Androidos készülékén tárolt adatai. 

A www.nod32-antivirus.hu weboldalon mindent megtudhat a mobil vírusirtók működéséről.
Válassza az ESET vírusirtó szoftvereit mobiltelefonja védelmére.
virusirto_androidra_eset_mobile_security.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://esetvirusirto.blog.hu/api/trackback/id/tr2811705191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása