Magyarország legjobb vírusirtó szoftverei, hogy biztonságban légy az interneten is!

ESET vírusirtó

ESET vírusirtó

2016. szeptember 26. - NOD32

Egyre több a zsarolóvírus már hazánkban is – Védd meg adataid a bűnözőktől!




Sajnos egyre több támadás éri hazánkat is az internetes fronton.
A zsarolóvírusok olyan kártevők amelyek a számítógépbe kerülve kódolják adatainkat és a feloldásért pénzt kérnek, zsarolják a felhasználót.
A vírus nem tesz különbséget a céges vagy a magán adatok között, ha nem vagyunk körültekintőek a gyerekek fotója vagy a céges bizalmas adatok is a bűnözők eszközévé válnak. A zsarolóvírus sajátossága, hogy nem minden esetben adják vissza a titkosított adatainkat, ráadásúl olyan speciális fizetőeszközzel kell fizessünk mint a BitCoin.

A zsarolóvírusokkal szemben a lehető legjobb megoldás a megelőzés, amit egy megfelelő vírusirtó vagy tűzfal biztosíthat. A legjobb megoldás a hardwares tűzfal beszerzés, azonban ha kedvezőbb árfekvésben gondolkozunk akkor egy vírusirtó is sokat segíthet.

Azonban nem mindegy, hogy milyen vírusirtót választunk adataink védelmére. Vírusirtó és vírusirtó között is rengeteg különbség van.
Cégünk a legnagyobb vírusirtó gyártókkal áll kapcsolatban többek között ESET, F Secure, G Data Kaspersky, Panda. Ezek a gyártók már sokszor bizonyították Európában és hazánkban is, hogy meg tudják védeni adatainkat. Számtalan teszt és elégedett ügyfél igazolja ezt.

A másik fontos a körültekintő internethasználat, azonban ezt a tapasztaltabb számítógép használók úgy értelmezik, hogy Nekik nem kell védelem, hisz értenek a gépek csínját bínját. Ez a gyakorlatban azonban úgy szokott lenni, hogy a cyberbűnözők minden támadással egyre fejlettebb módszereket alkalmazva a tapasztalt felhasználók adatait is meg tudják fertőzni. Ezért szükséges egy hatékony vírusirtó vagy tűzfalas védelem megléte.

www_nod32-antivirus_hu_virusirto_legjobb_virusirto_virusirto_androidra_eset.jpg

Mi a helyzet a telefonos platformokkal?



Az okos eszközök napjaiban komoly átalakuláson mennek keresztül. Az átalakulás nem feltétlenül az operációs rendszerek ( Android, IOS, Windows) mennek végbe, hanem a felhasználói szokásokkal. A technológia és szokásaink változásával előtérbe kerültek az olyan kényes adatok is mint pl. a mobil bankolás vagy identitásunk kezelése telefonon (pl. Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn stb.) Az internetes bűnözök elsősorban a felhasználók adataira utaznak ezért a mobilos, táblagépes platformok is komoly veszélybe kerültek. Olyannyira, hogy Androidra konkrét támadások érkeztek a múltban és több felhasználó számolt be IOS és Windows operációs rendszeren történő vírusfertőzésről. Pár éven belül olyan vírusok lesznek telefonon is mint számítógépen, érdemes tehát már most olyan védelmi megoldást használni okos eszközeink és adataink védelmére amellyel az adathalász kísérleteket meghiúsíthatjuk.

A www.nod32-antivirus.hu weboldal kiemelt figyelmet fordít az Android, IOS és Windows mobil platformok védelmére. Keress fel minket ha szeretnéd okos eszközöd védeni megbízható, több teszten kimagasló eredményeket elérő, nemzetközi vírusirtó gyártók termékeivel. Hidd el az ingyenes Google Playből letöltött szoftverek nem lesznek elegendőek… indulj ki abból, ha Te készítenél egy szoftvert vajon ingyen osztogatnád, a befektetett munka ellenére?
Na ugye, hogy nem!
A hatékony védelemhez sajnos be kell vállalni azt a pár ezer Ft-os éves költséget!  

www_nod32-antivirus_hu_virusirto_eset_virusirto_androidra.png

A bejegyzés trackback címe:

https://esetvirusirto.blog.hu/api/trackback/id/tr1111743983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása