Magyarország legjobb vírusirtó szoftverei, hogy biztonságban légy az interneten is!

ESET vírusirtó

ESET vírusirtó

Védje gyermekét az internet káros tartalmaitól!

2016. szeptember 14. - NOD32

Szeretné gyermekét biztonságban tudni az internetes veszélyektől?



Az interneten rengeteg pozitív, de negatív dolog is megtalálható, amelyet a felnőtt emberek könnyű szerrel meg tudnak különböztetni, azonban a gyermekinkkel más a helyzet. A pedofília és az gyermekek zaklatása interneten a virágkorát éli a nem megfelelő oktatásnak és a szűrőszoftverek hiánya miatt. A gyermekek védelme egy különösen fontos téma, de milyen szoftverekkel érdemes választani a célra?

Több szoftver is alkalmas, de mi jelenleg az ESET vírusirtó és tartalomszűrő szoftverét tudjuk nyugodt szívvel javasolni a családoknak gyermekük biztonságos internetezésének biztosítására. Az ESET vírusirtó szoftverek már több évtizede az első vírusok megjelenésével jelen van a Magyar piacon ennek köszönhetően különösen megbízható technikai háttérrel rendelkeznek. Viselkedés alapú vírusvédelmüknek köszönhetően a vírusokat vagy veszélyes programokat hatékonyan tudja szűrni és eltávolítani a számítógépekről.
Az ESET már évekkel ezelőtt felismerte, hogy a fiatal korosztály kiemelt veszélynek van kitéve az interneten ezért fejlesztésekbe kezdett, amelynek eredményeképpen az ESET rendelkezik a legjobb kategorizált internetes tartalomszűréssel. Az ESET vírusirtó kezelőfelületén kényelmesen beállíthatjuk a szűrési paramétereket és hozhatunk saját házi szabályokat annak érdekében, hogy gyermekeink internetezési szokásait hatékonyan kontrolálhassuk.

Az ESET vírusirtó szoftverei elérhetőek Androidos okoseszközökre is, hogy a család teljes biztonságban lehessen az interneten terjedő káros tartalmaktól és vírusoktól.

Védje meg gyermekeit és családi adatait az ESET vírusirtó szoftvereivel, ne várja meg!
Weboldalunkon bővebb információt és segítséget kaphat: www.nod32-antivirus.hu
Válassza a legjobb vírusirtót - válassza az ESET vírusirtó és tartalomszűrő szolgáltatását.

virusirto_es_tartalomszuro_eset_gyermekvedelem_virusirto_androidra.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://esetvirusirto.blog.hu/api/trackback/id/tr7411705223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása