Magyarország legjobb vírusirtó szoftverei, hogy biztonságban légy az interneten is!

ESET vírusirtó

ESET vírusirtó

Védd meg céged adatait az ESET vírusirtóval

2016. szeptember 14. - NOD32

Védd meg vállalakozásodat Magyarország legjobb vírusirtó szoftverével!



A vállalatok kiemelten veszélyeztetett pozícióban vannak, ugyanis a legtöbb támadás és zsarolás őket éri. De miért? A válaszd, a céges adatokban kell keresni, hiszem ezek gyakran sok pénzt és időt érő adatok, amely elvesztése esetén akár büntetésre is számíthat a vállalkozás. Ezekért az adatokért sokkal többen hajlandóak fizetni, mint az otthoni gyerek fotókért (bár az is felbecsülhetetlen).
A céges adatok védelme tehát kiemelkedően fontos és minden vállalkozó és informatikus érdeke.
Az ESET vírusirtó szoftver olyan megbízható védelmet biztosít, amelynek köszönhetően adatai teljes biztonságban tudhatja. Fejlett technológiájának köszönhetően az ESET piacvezető Magyarországon, amelyet a több ezer elégedett vállalati ügyfelének is köszönhet!

Az ESET Smart Security képezi a legfejeltebb vírusvédelmi megoldást, amelynek köszönhetően még az olyan zsarolóvírusokkal szemben is védelmet élvezhetünk, mint a CryptoWall, CryptoLocker vagy PETYA. A vírusirtó technológia már a fertőzés elterjedését megelőzően képes kiszűrni a gyanús programokat.

Weboldalunkon számtalan érdekeséggel és a legjobb vírusirtó szoftverekkel találkozhatsz.
Látogass el a www.nod32-antivirus.hu  -ra és tudd biztonságban céges adataidat. 

hacker_virusirto_eset_legjobb_virusirto_virusirto_vallalatoknak_ceg_internetbiztonsag.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://esetvirusirto.blog.hu/api/trackback/id/tr4211705409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása